bjtp01

Profil Perusahaan

bab1

Perusahaan Overview

Founded in 1995, Xingtongli darmabakti kanggo produk sumber daya dc.Kita khusus ing sumber daya dc sing bisa diprogram, sumber daya dc voltase dhuwur / sithik, sumber daya dc dhuwur / kurang, pasokan listrik pulsa, lan sumber daya dc terbalik polaritas.

Kita duwe pengalaman ing bidang elektronika daya, teknologi transformasi energi lan sistem kontrol industri.Kinerja sumber daya dc sing dirancang apik banget.Iku aman, ijo lan dipercaya.Kanthi kaluwihan kasebut, produk sumber daya dc akeh digunakake ing perawatan permukaan, aeroangkasa, industri militer, transportasi sepur, industri tenaga listrik, manufaktur mobil, galangan kapal, industri minyak bumi lan sawetara industri liyane.Saiki kita wis nyekel pangsa pasar gedhe saka sumber daya ing lapangan finishing lumahing logam.Kita minangka salah sawijining vendor utama sumber daya dc ing China.Xingtongli wis ngekspor luwih saka 100 negara kaya Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Meksiko, Kanada, Spanyol, Rusia, Singapura, Thailand, India lan sapiturute. .Kita makarya kanthi rapet karo para klien kanggo ngerti kabutuhan lan menehi solusi sing cocog sing ngluwihi pangarepan.Tim ahli kita nggunakake teknologi mutakhir lan metodologi modern kanggo menehi solusi khusus sing larang regane lan efisien.Kita uga nampa pesenan OEM lan ODM.

Xingtongli wis kerja minangka "mitra sing bisa dipercaya" karo pelanggan, supplier, kontraktor, lan karyawan kanggo mbangun hubungan saling percaya sing langgeng adhedhasar semangat "mutual benefit".
Adhering kanggo prinsip bisnis keuntungan bebarengan, kita wis reputasi dipercaya antarane kita pelanggan amarga saka layanan profesional, produk kualitas lan prices competitive.We warmly welcome pelanggan saka ing ngarep lan luar negeri kanggo kerjo bareng karo kita kanggo sukses umum.

Xingtongli dibutuhake kanggo nyukupi syarat sumber daya sing beda-beda saka pirang-pirang industri kanthi garis produk lengkap, keluwesan produksi, saham sing direncanakake, lan saluran global.Xingtongli nglayani macem-macem industri kalebu perawatan permukaan, produksi hidrogen, signage / lampu LED, otomatisasi / kontrol industri, informasi / telekomunikasi / komersial, medis, transportasi, lan energi ijo.Kanthi kepatuhan peraturan safety internasional lan solusi pasokan listrik, Xingtongli mbantu para pelanggan nyuda wektu lan biaya verifikasi pangembangan produk anyar kanthi mlebu pasar target luwih awal.

Surat Integritas

Adhedhasar prinsip manajemen integritas, Xingtongli khusus nyiyapake Surat Integritas iki kanggo saran utawa laporan apa wae sing kedadeyan nglanggar hukum lan moralitas.Supaya adil, mangga mlebu email lan wenehi info kontak sampeyan uga bukti sing cocog babagan hubungan kasebut lan kirimake dokumen menyang E-Mail:sales1@cdxtlpower.com, Matur nuwun.