page_banner02

Semikonduktor/IC

  • Solusi Tes Semikonduktor Komprehensif kanthi Fitur Pasokan Daya Lanjut

    Solusi Tes Semikonduktor Komprehensif kanthi Fitur Pasokan Daya Lanjut

    Produk semikonduktor diklasifikasikake dadi patang kategori: sirkuit terpadu (IC), piranti optoelektronik, piranti diskrit, lan sensor.Solusi tes kita nyakup macem-macem piranti kalebu IC paket, laser semikonduktor, piranti cahya fotoelektrik, dioda, triode, tabung efek lapangan, thyristor, IGBT, sekring, relay, lan piranti lan sensor diskret liyane.Kanggo mesthekake testing dipercaya saka laser semikonduktor lan piranti liyane, kitasumber dayafitur setelan prioritas CC / CV lan imbuhan kacepetan daur ulang, efektif suppressing overshoot wiwitan lan nglindhungi DUT semikonduktor.
  • Keuntungan saka Pasokan Daya Pengujian Semikonduktor Kita

    Keuntungan saka Pasokan Daya Pengujian Semikonduktor Kita

    Output sing stabil lan tepat: Sumber daya kita njamin output voltase lan arus sing stabil lan akurat, sing penting kanggo nyegah kesalahan tes lan karusakan DUT.
    Tanggepan cepet lan kontrol sing bisa diprogram: Pasokan daya kita duwe wektu nanggepi cepet lan fitur kontrol sing bisa diprogram, ngidini pangaturan cepet voltase lan output saiki kanggo nanggepi syarat tes.Uga bisa diprogram kanggo pangolahan tes otomatis, ngirit wektu lan tenaga.
    Multiple fungsi protèktif: Pasokan daya kita dilengkapi karo macem-macem fungsi pangayoman, kayata overcurrent, overvoltage, lan pangayoman overheat, njamin safety saka DUT lan peralatan testing sak proses testing.
    Pangukuran saiki lan voltase kanthi tliti dhuwur: Pasokan listrik kita nawakake kemampuan pangukuran saiki lan voltase kanthi tliti dhuwur, sing penting kanggo pangukuran voltase lan pangukuran saiki DUT sing akurat.

butuh bantuan golek a
solusi daya semi fab?

Kita ngerti yen sampeyan butuh solusi daya sing dipercaya kanthi spesifikasi output sing tepat.Ngomong karo tim ahli kita saiki kanggo dhukungan teknis, conto produk paling anyar, rega paling anyar lan rincian pengiriman global.
ndeleng liyane