produktampilan

  • Sumber Daya DC Bipolar
  • Sistem Pulse-DC
  • Low Voltage DC Power Supply
  • Dhuwur Power Supply DC
  • Dhuwur Voltase DC Power Supply
15V 300A Programmable DC Power Supply
01

15V 300A Programmable DC Power Supply

Safety lan linuwih dadi taruhan ing pembangkit listrik konvensional lan nuklir.Aplikasi kritis misi ing industri pembangkit listrik, transmisi utawa distribusi mbutuhake 100% tenaga listrik sing bisa dipercaya.
Ndeleng Liyane
Sumber Daya Pulsa
02

Sumber Daya Pulsa

Safety lan linuwih dadi taruhan ing pembangkit listrik konvensional lan nuklir.Aplikasi kritis misi ing industri pembangkit listrik, transmisi utawa distribusi mbutuhake 100% tenaga listrik sing bisa dipercaya.
Ndeleng Liyane
12V 200A
03

12V 200A

Safety lan linuwih dadi taruhan ing pembangkit listrik konvensional lan nuklir.Aplikasi kritis misi ing industri pembangkit listrik, transmisi utawa distribusi mbutuhake 100% tenaga listrik sing bisa dipercaya.
Ndeleng Liyane
Dhuwur Power Supply DC
04

Dhuwur Power Supply DC

Safety lan linuwih dadi taruhan ing pembangkit listrik konvensional lan nuklir.Aplikasi kritis misi ing industri pembangkit listrik, transmisi utawa distribusi mbutuhake 100% tenaga listrik sing bisa dipercaya.
Ndeleng Liyane
Dhuwur Voltase DC Power Supply
05

Dhuwur Voltase DC Power Supply

Safety lan linuwih dadi taruhan ing pembangkit listrik konvensional lan nuklir.Aplikasi kritis misi ing industri pembangkit listrik, transmisi utawa distribusi mbutuhake 100% tenaga listrik sing bisa dipercaya.
Ndeleng Liyane
15V 300A Programmable DC Power Supply
Sumber Daya Pulsa
12V 200A
Dhuwur Power Supply DC
Dhuwur Voltase DC Power Supply

industrisolusi

  • Hidrogen Ijo
  • Metal lumahing perawatan
  • Elektronika Kendaraan
  • Semikonduktor/IC

babagan awake dhewe

Chengdu Xingtongli Power Supply Equipment Co., Ltd.

Xingtongli nyedhiyakake solusi, produk, layanan lan inovasi drive - daya industri.Kita nggawe nilai kanggo para pelanggan kanthi mesthekake proses efisien, dipercaya, ijo lan biaya-efektif sing nyukupi kabutuhan saiki lan sesuk.We operate ing enem wilayah: Elektrolisis lan hidrogen, PCB lan semikonduktor, perawatan lumahing logam umum, teknologi elektronik daya lan sistem kontrol industri.
ndeleng liyane
  • 0+

    Taun ing bisnis

  • 0%

    kepuasan pelanggan

  • 0+

    Negara ngendi produk kita wis lunga

  • 0~0

    Pangiriman cepet dina

koperasimitra

Kerjasama minangka semangat sing tansah didhukung dening tim.
Tim sing bisa kerja sama bisa nggawe nilai sing luwih apik.
Kita ngenteni sampeyan gabung karo kita.

paling anyarwarta

5000A 15V Polaritas Reverse DC Power Supply kanggo Chlorine lan Caustic Soda Membrane Plants
06-03 2024

5000A 15V Polaritas Reverse DC Power Supply kanggo Chlorine lan Caustic Soda Membrane Plants

Caustic soda 5000A 15V DC power supply minangka sumber daya sing digunakake ing proses elektrokimia kanggo ngasilake hidrogen lan natrium hidroksida (soda kaustik).Ing proses iki, solusi elektrolit (biasane larutan banyu sing ngandhut natrium hidroksida) diwutahake menyang ...

Aplikasi Sumber Daya DC ing Ikatan Anodisasi ing Aerospace
05-27 2024

Aplikasi Sumber Daya DC ing Ikatan Anodisasi ing Aerospace

Nalika industri aerospace terus berkembang, anodizing, minangka teknologi perawatan permukaan sing penting, digunakake kanthi akeh ing proses manufaktur lan perakitan komponen aeroangkasa.Aplikasi saka sumber daya DC ing proses anodizing muter cruci ...

New Product -12V 300A Dhuwur Frekuensi DC Power Supply
05-27 2024

New Product -12V 300A Dhuwur Frekuensi DC Power Supply

Ing jagad aplikasi industri lan elektronik, sumber daya sing dipercaya lan efisien penting banget.Iki minangka sumber daya DC frekuensi dhuwur 12V 300A.Sumber daya sing canggih iki dirancang kanggo nyukupi panjaluk aplikasi daya dhuwur, nawakake macem-macem fitur ...

  • 06-03 2024

    5000A 15V Polaritas Reverse DC Power Supply kanggo Chlorine lan Caustic Soda Membrane Plants

    Caustic soda 5000A 15V DC power supply minangka sumber daya sing digunakake ing proses elektrokimia kanggo ngasilake hidrogen lan natrium hidroksida (soda kaustik).Ing proses iki, solusi elektrolit (biasane larutan banyu sing ngandhut natrium hidroksida) diwutahake menyang ...

  • 05-27 2024

    Aplikasi Sumber Daya DC ing Ikatan Anodisasi ing Aerospace

    Nalika industri aerospace terus berkembang, anodizing, minangka teknologi perawatan permukaan sing penting, digunakake kanthi akeh ing proses manufaktur lan perakitan komponen aeroangkasa.Aplikasi saka sumber daya DC ing proses anodizing muter cruci ...

  • 05-27 2024

    New Product -12V 300A Dhuwur Frekuensi DC Power Supply

    Ing jagad aplikasi industri lan elektronik, sumber daya sing dipercaya lan efisien penting banget.Iki minangka sumber daya DC frekuensi dhuwur 12V 300A.Sumber daya sing canggih iki dirancang kanggo nyukupi panjaluk aplikasi daya dhuwur, nawakake macem-macem fitur ...