wartabjtp

Kabar

  • 5000A 15V Polaritas Reverse DC Power Supply kanggo Chlorine lan Caustic Soda Membrane Plants

    5000A 15V Polaritas Reverse DC Power Supply kanggo Chlorine lan Caustic Soda Membrane Plants

    Caustic soda 5000A 15V DC power supply minangka sumber daya sing digunakake ing proses elektrokimia kanggo ngasilake hidrogen lan natrium hidroksida (soda kaustik).Ing proses iki, solusi elektrolit (biasane larutan banyu sing ngandhut natrium hidroksida) diwutahake menyang ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Sumber Daya DC ing Ikatan Anodisasi ing Aerospace

    Aplikasi Sumber Daya DC ing Ikatan Anodisasi ing Aerospace

    Nalika industri aerospace terus berkembang, anodizing, minangka teknologi perawatan permukaan sing penting, digunakake kanthi akeh ing proses manufaktur lan perakitan komponen aeroangkasa.Aplikasi saka sumber daya DC ing proses anodizing muter cruci ...
    Waca liyane
  • New Product -12V 300A Dhuwur Frekuensi DC Power Supply

    New Product -12V 300A Dhuwur Frekuensi DC Power Supply

    Ing jagad aplikasi industri lan elektronik, sumber daya sing dipercaya lan efisien penting banget.Iki minangka sumber daya DC frekuensi dhuwur 12V 300A.Sumber daya sing canggih iki dirancang kanggo nyukupi panjaluk aplikasi daya dhuwur, nawakake macem-macem fitur ...
    Waca liyane
  • 12V 500A Water-Cooled Vertikal DC Power Supply

    12V 500A Water-Cooled Vertikal DC Power Supply

    Ngenalke inovasi paling anyar ing teknologi sumber daya - sumber daya DC vertikal 12V 500A sing adhem banyu.Pasokan listrik sing canggih iki dirancang kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem aplikasi industri, nyedhiyakake pangiriman daya sing dipercaya lan efisien.Kanthi input ...
    Waca liyane
  • 500V 150A High Voltage DC Power Supply kanggo Testing baterei

    500V 150A High Voltage DC Power Supply kanggo Testing baterei

    Ⅰ.Katrangan Umum Produk Pasokan listrik iki cocog kanggo sistem telung fase papat kabel kanthi lingkungan sumber daya 380VAC × 3PH-50 (60)Hz.Nduwe output DC 500V-150A lan nduweni fitur operasi sing prasaja, aplikasi sing akeh, lan panggunaan sing fleksibel.II.Teknik Utama...
    Waca liyane
  • 6V 1000A Frekuensi Dhuwur Gold Plating Rectifier

    6V 1000A Frekuensi Dhuwur Gold Plating Rectifier

    Rectifier Plating Emas 6V 1000A minangka peralatan canggih sing dirancang kanggo nyukupi syarat teknis saka macem-macem aplikasi plating.Kanthi fitur canggih lan kontrol sing tepat, rectifier iki minangka aset penting kanggo bisnis ing elektroplating ...
    Waca liyane
  • Peran DC Power Supply ing Perawatan Anodizing

    Peran DC Power Supply ing Perawatan Anodizing

    Ing proses anodizing, sumber daya DC main peran wigati, ora mung nyediakake saiki nanging uga ngontrol tatanan lan sifat lapisan oksida, saéngga mengaruhi kualitas lan kinerja produk final.Mangkene panjelasan rinci babagan ...
    Waca liyane
  • Alkaline Electrolyzed Water Systems Pambuka

    Alkaline Electrolyzed Water Systems Pambuka

    Unit produksi hidrogen elektrolisis kalebu set lengkap peralatan produksi hidrogen elektrolisis banyu.Peralatan utama yaiku: 1. Electrolyzer 2. Piranti pamisahan gas-cair 3. Sistem pangatusan lan pemurnian 4. Alat listrik ...
    Waca liyane
  • 5V 3000A Programmable DC Power Supply karo CPU HMI RS485 Control

    5V 3000A Programmable DC Power Supply karo CPU HMI RS485 Control

    Electroplating minangka proses sing akeh digunakake ing macem-macem industri, kalebu otomotif, aerospace, lan elektronik, kanggo nambah sifat permukaan bagean logam.Proses kasebut kalebu nyelehake lapisan tipis logam ing permukaan konduktif, biasane nggunakake listrik ...
    Waca liyane
  • The New 60V 300A High-Frekuensi Ngalih DC Power Supply

    The New 60V 300A High-Frekuensi Ngalih DC Power Supply

    Ing jagad aplikasi industri, sumber daya DC sing dipercaya lan efisien penting kanggo macem-macem proses, kalebu elektroplating.Panjaluk kanggo solusi sumber daya maju wis nyebabake pangembangan daya DC 60V 300A frekuensi dhuwur anyar ...
    Waca liyane
  • India 15V 5000A Water Cooled IGBT Type Hard Chrome Plating Rectifier

    India 15V 5000A Water Cooled IGBT Type Hard Chrome Plating Rectifier

    The Extended Indian 15V 5000A water-cooled IGBT type hard chrome plating rectifier minangka produk mutakhir sing wis ngrevolusi industri plating.Penyearah iki dirancang khusus kanggo aplikasi plating krom keras lan wis entuk pujian dhuwur saka custo ...
    Waca liyane
  • Apa Sumber Daya DC?

    Sumber daya DC minangka komponen penting ing macem-macem piranti lan sistem elektronik.Menehi sumber pancet lan stabil saka saiki langsung (DC) voltase kanggo daya sirkuit elektronik lan komponen.Ora kaya pasokan listrik arus bolak-balik (AC), sing fluktuasi ing ...
    Waca liyane