bjtp03

Pitakonan

Pre-sales:

Apa voltase input?

Jawaban: Kita ndhukung kustomisasi voltase input kanggo macem-macem negara:
USA: 120/208V utawa 277/480V, 60Hz.
Negara Eropa: 230/400V, 50Hz.
Inggris: 230/400V, 50Hz.
China: Standar voltase industri yaiku 380V, 50Hz.
Jepang: 100V, 200V, 220V, utawa 240V, 50Hz utawa 60Hz.
Australia: 230/400V, 50Hz.
lsp.

Apa panjaluk voltase kanggo aplikasi elektroplating?

Jawaban: Biasane 6v.8v 12v 24v, 48v.

Apa jenis port eksternal sing ndhukung peralatan sampeyan?

Jawaban: macem-macem metode kontrol: RS232, CAN, LAN, RS485, sinyal analog eksternal 0 ~ 10V utawa 4 ~ 20mA antarmuka.

Sajrone sales:

Apa wektu pangiriman sampeyan?

Jawaban: Kanggo specification cilik, kita kurban pangiriman cepet ing 5 ~ 7 dina karya.

Apa sampeyan ndhukung dhukungan teknis online?

Wangsulan: We offer latihan lan dhukungan teknis sing dibutuhake kanggo mbantu para pelanggan nggunakake lan pangopènan peralatan sing bener.Sampeyan bakal nampa jawaban kanggo pitakonan teknis apa wae sajrone 24 jam.

Carane njaluk barang?

Kita duwe kapal, Air, DHL lan Fedex papat cara transportasi.Yen sampeyan pesen rectifier gedhe lan ora penting, pengiriman minangka cara sing paling apik.Yen sampeyan supaya cilik utawa urgent, Air, DHL lan Fedex dianjurake.Apa maneh, yen sampeyan pengin nampa barang ing omah sampeyan, pilih DHL utawa Fedex.Yen ora ana cara transportasi sing pengin dipilih, tulung marang kita.

Carane nggawe pembayaran?

T / T, L / C, D / A, D / P lan pembayaran liyane kasedhiya.

Sawise-sales:

Yen rectifier sing ditampa duwe masalah, apa sing kudu ditindakake?

Pisanan mangga ngrampungake masalah miturut Manual pangguna.Ana solusi yen ana masalah umum.Kapindho, yen Manual pangguna ora bisa ngatasi masalah sampeyan, hubungi kita langsung.Insinyur kita siyaga.

Apa sampeyan nyedhiyakake aksesoris gratis?

Jawaban: Ya, kita nyedhiyani sawetara aksesoris consumable nalika ngirim.

Customized:

Customized

Analisis Keperluan: Xingtongli bakal miwiti kanthi nganakake analisis syarat sing rinci karo pelanggan kanggo ngerti kabutuhan tartamtu.Iki kalebu syarat kayata kisaran voltase, kapasitas saiki, syarat stabilitas, bentuk gelombang output, antarmuka kontrol, lan pertimbangan safety.

Desain lan Teknik: Sawise syarat pelanggan dijlentrehake, Xingtongli bakal nindakake desain sumber daya lan karya teknik.Iki kalebu milih komponen elektronik sing cocog, desain sirkuit, desain PCB (Printed Circuit Board), solusi manajemen termal, lan pertimbangan kanggo safety lan stabilitas.

Kontrol sing disesuaikan: Miturut panjaluk pelanggan, fitur kontrol sing disesuaikan bisa ditambahake menyang sumber daya, kayata remot kontrol, akuisisi data, fungsi proteksi, lan sapiturute. Iki bisa disesuaikan karo kabutuhan khusus aplikasi kasebut.

Produksi lan Pengujian: Sawise desain sumber daya rampung, Xingtongli bakal nerusake produksi lan uji coba pasokan listrik.Iki mesthekake yen sumber daya ketemu spesifikasi lan bisa operate kanthi stabil lan andal sadurunge dikirim menyang pelanggan.

Keamanan lan Kepatuhan: Penyetor listrik arus langsung (DC) kudu tundhuk karo standar safety lan peraturan sing relevan.Mulane, Xingtongli biasane mesthekake yen sumber daya selaras meets standar iki kanggo njamin safety pangguna.

Dhukungan Sawise-Sales: Sawise sumber daya dikirim menyang pelanggan, Xingtongli nawakake dhukungan sawise-sales, kalebu pangopènan, servis, lan pitulungan teknis, kanggo njamin linuwih sumber daya ing jangka panjang.

Efisiensi Biaya: Layanan sumber daya DC khusus biasane menehi rega adhedhasar syarat lan anggaran pelanggan.Pelanggan bisa milih ngoptimalake miturut kabutuhan khusus lan watesan anggaran kanggo entuk efisiensi biaya sing paling apik.

Area Aplikasi: Layanan sumber daya DC khusus bisa ditrapake ing macem-macem lapangan, kalebu manufaktur elektronik, komunikasi, piranti medis, riset laboratorium, lan otomatisasi industri, lan liya-liyane.