kasusbjtp

Studi Kasus Pelanggan: China Petroleum Corporation - Pasokan Daya DC Presisi Tinggi kanggo Pengukuran Resistivitas

Pambuka:
Pasinaon kasus pelanggan iki nyoroti kolaborasi sing sukses ing antarane perusahaan kita, produsen khusus pasokan listrik DC presisi tinggi, lan China Petroleum Corporation (CPC).CPC, salah sawijining perusahaan minyak lan gas paling gedhe ing donya, entuk pasokan listrik 24V 50A DC saka kita kanggo pangukuran resistensi.Panaliten kasus iki fokus ing asil positif saka kemitraan kita.

Latar mburi:
Minangka pemain utama ing industri minyak lan gas, CPC ngandelake data sing akurat lan dipercaya kanggo nggawe keputusan sing tepat sajrone kegiatan eksplorasi lan produksi.Pangukuran resistivitas nduweni peran penting kanggo ngevaluasi formasi subsurface lan ngenali reservoir hidrokarbon potensial.BPK mbutuhake sumber daya DC presisi dhuwur kanggo ndhukung operasi pangukuran resistivitas.

Solusi:
Ngerteni kabutuhan khusus BPK, perusahaan kita nyedhiyakake solusi sumber daya DC kanthi tliti dhuwur sing disesuaikan.Sumber daya 24V 50A DC dipilih kanthi ati-ati kanggo nyukupi syarat pangukuran resistivitas.Iki nawakake kontrol voltase sing tepat, kemampuan output arus dhuwur, lan stabilitas sing luar biasa, njamin kinerja sing optimal kanggo pangukuran.

Implementasi lan Asil:
Sawise nggabungake sumber daya DC presisi dhuwur menyang operasi pangukuran resistivitas, CPC ngalami perbaikan sing signifikan.Kinerja peralatan sing akurat lan stabil ngidini dheweke entuk data resistivitas sing tepat, nambah pemahaman babagan formasi subsurface.

Kapabilitas kontrol voltase sing tepat saka sumber daya ngidini CPC entuk pangukuran sing konsisten lan bisa diulang, nyuda kahanan sing durung mesthi ing interpretasi data.Kapabilitas output saiki dhuwur ndadekake pangukuran resistivitas sing efisien lan dipercaya, ngidini CPC ngumpulake informasi penting kanggo karakterisasi reservoir lan nggawe keputusan.

Kepuasan Pelanggan:
BPK nyatakake kepuasan banget karo sumber daya DC presisi dhuwur lan pengalaman kolaborasi.Dheweke muji kualitas, akurasi, lan stabilitas peralatan sing luar biasa, sing nduwe peran penting ing operasi pangukuran resistivity sing sukses.CPC uga memuji keahlian teknis lan dhukungan tim kita sajrone proses pengadaan lan implementasine.

Kesimpulan:
Pasinaon kasus pelanggan iki minangka conto komitmen kita kanggo nyedhiyakake solusi sumber daya DC kanthi tliti dhuwur sing cocog karo kabutuhan khusus para klien.Liwat kemitraan karo China Petroleum Corporation, kita kasil nyedhiyakake solusi pasokan listrik sing dipercaya lan efisien, supaya pangukuran resistivitas sing tepat lan nambah kegiatan eksplorasi lan produksi.

Minangka pabrikan khusus, kita tetep darmabakti kanggo inovasi, kualitas, lan kepuasan pelanggan.Kita terus-terusan ngupayakake ngembangake solusi pasokan listrik mutakhir sing nguatake perusahaan kaya CPC kanggo entuk keunggulan ing operasi, nambah keputusan, lan maju industri minyak lan gas.

kasus1


Wektu kirim: Jul-07-2023