kasusbjtp

Studi Kasus Pelanggan: Ti Anode Fabricators Pvt.Ltd.

Ti Anode Fabricators Pvt.Ltd. minangka perusahaan teknik adhedhasar ing Chennai, India, sing nyedhiyakake macem-macem solusi elektrokimia lan teknik.Minangka Produsèn saka perawatan lumahing lan perawatan banyu Penyetor daya, kita wis kesempatan kanggo bisa karo Ti Anode Fabricators Pvt.Ltd lan nyedhiyakake produk kita kanggo ngatasi kabutuhan.

Requirements Pelanggan:
Ti Anode Fabricators Pvt.Ltd needed dipercaya lansumber daya kualitas dhuwurkanggo aplikasi perawatan banyu.Dheweke mbutuhake pasokan listrik kanthi rating voltase lan arus tartamtu, kalebu 24V 100A, 48V 100A, 15V 5000A, lan 60V 100A.

Masalah sing kudu ditanggulangi:
Pelanggan mbutuhake pasokan listrik sing bisa digunakake kanthi konsisten lan efisien ing aplikasi perawatan banyu.Dheweke butuh pasokan listrik sing bisa nyukupi voltase lan syarat saiki, njamin perawatan banyu sing efektif.

Solusi Produk Kami:
Kita nyedhiyakake Ti Anode Fabricators Pvt.Ltd karo sawetara sumber daya sing ketemu voltase tartamtu lan syarat saiki.Produk kita kalebu 24V 100A, 48V 100A, 15V 5000A, lan pasokan listrik 60V 100A.Produk kasebut dirancang lan diprodhuksi kanggo menehi kinerja sing dipercaya lan berkualitas kanggo aplikasi perawatan banyu.

Umpan Balik Pelanggan lan Nilai Ora Dikarepke:
Miturut Ti Anode Fabricators Pvt.Ltd., sumber daya kita wis dadi instrumental ing proses perawatan banyu.Produk kita terus-terusan nyedhiyakake voltase lan arus sing dibutuhake kanggo perawatan banyu sing efektif, supaya bisa ngasilake asil sing bermutu kanggo para pelanggan.Kajaba iku, dheweke nyathet manawa pasokan listrik wis mbantu nyuda biaya operasi lan nambah efisiensi sakabèhé, nyedhiyakake nilai sing ora dikarepke kanggo operasi.

Kesimpulane, sumber daya kita wis mbantu Ti Anode Fabricators Pvt.Ltd. kanggo nyukupi syarat perawatan banyu sing spesifik, menehi kinerja sing dipercaya lan efisien nalika nyuda biaya operasi.Kita bangga wis dadi bagéan saka sukses lan ngarep-arep kanggo terus kemitraan karo wong-wong mau.

kasus1
kasus2
kasus3

Wektu kirim: Jul-07-2023