wartabjtp

5000A 15V Polaritas Reverse DC Power Supply kanggo Chlorine lan Caustic Soda Membrane Plants

Caustic soda 5000A 15V DC power supply minangka sumber daya sing digunakake ing proses elektrokimia kanggo ngasilake hidrogen lan natrium hidroksida (soda kaustik).Ing proses iki, solusi elektrolit (biasane larutan banyu sing ngandhut natrium hidroksida) dilebokake ing sel elektrolitik.Kanthi ngetrapake arus, banyu diurai dadi hidrogen lan oksigen, kanthi natrium hidroksida diprodhuksi ing anoda.Proses iki mbutuhake sumber daya DC sing stabil kanggo nyedhiyakake arus sing dibutuhake.Sumber daya DC biasane ngetrapake voltase sing cocog ing antarane elektroda kanggo nggampangake proses elektrolisis.

5000A 15V Caustic Soda Reversing DC Power Supply minangka jinis sumber daya DC sing bisa ngganti arah arus output.Ora kaya sumber daya DC tradisional, sumber daya DC sing mbalikke bisa mbalikke arah saiki liwat sirkuit internal utawa kontrol eksternal.Fitur iki ndadekake banget migunani ing akeh aplikasi, utamane sing mbutuhake owah-owahan periodik ing arah saiki.

5000A 15V Caustic Soda Reversing DC Power Supply Remote Control Konfigurasi Box

Konfigurasi Kotak Remote Control
① voltmeter digital: nampilake tegangan output
② timer: kontrol positif, wektu mbalikke
③ regulasi positif: ngontrol nilai output positif
④ reset: ngeculake weker
⑤ kahanan kerja: nampilake kahanan kerja
⑥ miwiti: nggawe wektu wiwitan bisa digunakake
⑦ ON / Off switch: kontrol output nguripake / mateni
⑧ regulasi mbalikke: ngontrol nilai output mbalikke
⑨ tegangan konstan/arus konstan: kontrol model kerja
⑩⑪ manual mbalikke/otomatis mbalikke
⑫ Ammeter digital: nampilake arus output

5000A 15V Caustic Soda Reversing DC Power Supply Panel Konfigurasi

c
1. AC Breaker 2. Input AC 380V 3 Phase
3. Output bar positif 4. Output bar negatif

 

Prinsip Kerja Caustic Soda Reversing DC Power Supply
Inti saka sumber daya DC reversing dumunung ing sirkuit reversing internal.Sirkuit iki biasane kalebu saklar, relay, utawa piranti semikonduktor (kayata thyristor utawa transistor efek medan) sing bisa ngowahi arah aliran arus liwat sinyal kontrol.
Mangkene proses dhasar babagan cara kerja sumber daya DC pembalikan 5000V 15A iki:
Sumber daya nyedhiyakake tegangan DC: Sirkuit pembetulan internal sumber daya ngowahi daya AC dadi daya DC.
Sirkuit kontrol mbalikke: Sirkuit kontrol ngoperasikake piranti mbalikke adhedhasar sinyal kontrol prasetel (kayata timer, sinyal sensor, utawa switch manual).
Operasi mbalikke: Nalika sinyal kontrol dipicu, piranti mbalikke ngganti dalan saiki, saéngga ngowahi arah saiki.
Output stabil saka arus mbalikke: Terminal output saka sumber daya nyedhiyakake arus DC sing stabil kanggo beban.

Karakteristik sumber daya DC soda caustic:
Stabilitas 1.High: Kanggo mesthekake kemajuan stabil saka proses elektrolisis, sumber daya iki perlu kanggo nyedhiyani output saiki utawa voltase stabil.

2.Adjustability: Kadhangkala perlu nyetel paramèter output saka sumber daya, kayata saiki utawa voltase, miturut syarat produksi.

3.Safety: Wiwit sumber daya iki biasane digunakake karo banyu lan solusi alkalin, iku kudu ngukur safety cocok kanggo nyegah bocor listrik utawa elektrolit bocor, kang bisa nimbulaké beboyo.

Penyetor listrik DC soda caustic umume digunakake ing produksi industri, kayata ing industri klor-alkali, kanggo ngasilake natrium hidroksida, klorin, hidrogen, lan produk liyane.Milih sumber daya DC mbalikke sing tepat bisa ningkatake kinerja peralatan lan efisiensi produksi kanthi efektif.


Wektu kirim: Jun-03-2024